NEAMȚ: După inundații, au rămas fără apă potabilă

Oamenii din zonele inundate în trei localități au rămas fără apă, potrivit unei informari Apa Serv Neamț.

Urmare a unei avarii apărute la rețeaua publică de energie electrică ce asigură funcționarea sistemului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Agapia, Compania Județeană Apa Serv S.A a anunțat întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în zona Mănăstirea Agapia din Comuna Agapia până în data de 02.07.2021, ora 09.00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totodată, pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă începând de astăzi până în data de 02.07.2021, ora 11.00 pe strada Vadului din satul Valea Seacă și în satul Valea Arini din Comuna Bălțătești.

ACTUALIZARE: 

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă începând de astăzi, 01.07.2021, de la ora 15.30, până în data de 02.07.2021, ora 15.00 în Satul Curchiștea din Comuna Grumăzești.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Bălțătești astăzi, 01.07.2021, în intervalul orar 12.30-18.00.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile Mihai Oprea și Florilor.

Reamintim că atât comuna Agapia cât și Bălțătești, au fost afectate puternic de inundații, mai multe gospodării fiind inundate, iar 4 persoane au fost evacuate (vezi articol AICI)

PUBLICITATE