Neamț: Drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire în Neamț [FOTO]

După ce meteorologii au anunțat că vine iarna, la munte a nins considerabil, astfel că drumarii au intervenit cu utilajele de deszăpezire și au împrăștiat material antideparant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Va mai ninge, anunță ANM, iar stratul de zăpada va depăși 30 de centimetri. În plus, sunt așteptate ninsori și în celelalte regiuni ale țării.

Conform Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în această dimineață (15 noiembrie) se intervine cu 2 utilaje pe DN 15B Km, jud Neamț – carosabil umed, ninge slab, temp 0°C

Ninge slab pe DN 15B, în extravilanul localității Petru Vodă, județul Neamț. Drumarii acționează cu două utilaje pentru asigurarea condițiilor optime de circulație.

DRDP Iași stă la dispoziția locuitorilor pentru orice informații despre starea drumurilor naționale din zona Moldovei, prin Dispeceratul său deschis în regim de permanență – tel. 0232/213168. Informații actualizate despre starea vremii și a carosabilului pot fi obținute și de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum și de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale. – Informează Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași

Drumarii au intervenit cu utilaje, încă de noaptea de miercuri spre joi, şi au răspândit peste 60 de tone de sare, după ce pe mai multe drumuri naţionale din Harghita a nins, anunţă Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov. Ninge şi la Predeal, şi acolo intervenind utilaje.

A nins pe DN 15 în zona Borsec, judeţul Harghita, pe DN 12A între Frumoasa şi Lunca de Sus, tot în Harghita, dar şi la Predeal, unde se acţionează cu utilaje.

PUBLICITATE