Neamț: Drum blocat de copacii căzuți pe carosabil

Marți, 28.08.2018, la ora 23:54, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre faptul că în zona stației peco din localitatea Poiana Largului, comuna Poiana Teiului, DN17B este blocat de aluviuni și de un grup de arbori căzuți pe carosabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de capacitate medie din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț – Garda II Poiana Teiului. Totodată, a fost anunțat și dispeceratul SDN Neamț.

Pompierii militari au intervenit cu ajutorul unui motofierăstrău pentru tăierea și îndepărtarea arborilor căzuți perpendicular pe DN17B și care blocau ambele sensuri de circulație pe o distanță de aproximativ 7 – 8 metri.

Primul sens de mers a fost deblocat în aproximativ 10 minute, iar îndepărtarea malului de pământ și a aluviunilor s-a finalizat în jurul orei 00:25, cu ajutorul unui utilaj de la SDN Neamț, drumul național fiind deblocat pe ambele sensuri de mers.

PUBLICITATE