Neamț: Drogul „zombie” filmat şi la Piatra-Neamţ

Un tânăr a fost filmat cum pică din picioare pe stradă din Piatra-Neamț, duminică. Postarea filmuleţului într-un grup de pe Facebook a strâns peste 100 de comentarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cel care l-a postat a povestit că tânărul filmat părea posedat şi se vede cum se mişcă total necontrolat. Nu reuşeşte să îşi ţină echilibrul şi se prăbuşeşte pe trotuar. – notează observator.tv

A venit salvarea. Doamna de pe salvare a zis că e drogat, îşi revine el mai devreme sau mai tîrziu…„, a scris cel care a postat imaginile.

Vezi video aici: https://observator.tv/eveniment/drogul-zombie-piatra-neamt-tanar-filmat-cum-pica-din-picioare-pe-strada-280748.html

Astfel de scene au fost filmate des în ultima perioadă în mai multe orașe din țară. Tot mai mulți tineri și adolescenți au căzut pradă acestui drog extrem de periculos.

Mai multe site-uri au publicat imagini șocante cu tineri care au consumat acest drog și care sunt într-o stare aproape de inconștiență.

Consumatorii, în general liceeni, au un comportament straniu, spun specialiștii care s-au confruntat cu numeroase cazuri de dependență.

L-au numit “fenomenul zombie”, pentru că victimele par inerte. Vârsta celor subjugați de aceste stupefiante noi a scăzut sub 16 ani.

PUBLICITATE