NEAMȚ: Dragoste și arme! Surpriză romantică pentru un militar de carieră (FOTO-VIDEO)

Activitățile de vineri 18 octombrie organizate în cadrul evenimentului „Ziua Armatei României în școli”, la Colegiul National de Informatică din municipiul Piatra Neamț au fost marcate de o surpriză romantică. Elevii, cadrele didactice dar și colegii militarului au fost martorii unei declarații de dragoste inedite.

Ministerul Apărării Naționale organizează, în perioada 14-21 octombrie, cea de-a opta ediție a evenimentului „Ziua Armatei României în școli”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Militari și reprezentanți ai birourilor informare – recrutare vor prezenta elevilor importanța Zilei Armatei României, misiunile desfășurate de militari în țară și în teatrele de operații, precum și informații pentru cei interesați de o carieră militară.

Ieri, la Colegiul National de Informatică din municipiul Piatra Neamț, Ana Maria Anton, militar de carieră, se afla la standul de prezentare al echipamentelor militare când a primit o scrisoare, nu de pe front ci de la soțul său, tot militar.

Și nu era o scrisoare oarecare, ci o declarație de dragoste însoțită de un buchet de trandafiri adus chiar de o uriașă inimă zâmbitoare.

Emoțiile care s-au putut citi pe fața militarului demonstrează că uneori un buchet de flori poate fi mai puternic decât o armă de foc.

PUBLICITATE