NEAMȚ – în două zile, 5 persoane au fost rănite în urma accidentelor


În ziua de 02.09.2016, în jurul orei 16.00, pe DN 15, în localitatea Girov a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a două persoane.
Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că, în timp ce un bărbat de 56 de ani, din localitatea Roman, conducea un autoturism pe DN15D, dinspre Roman către Piatra-Neamț, în localitatea Girov, într-o curbă la stânga, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism care circula pe direcția Piatra-Neamț – Roman și era oprit pentru a efectua virajul la stânga, pe DJ 208G.
În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea ușoară a celor doua autoturisme și rănirea ușoară a două persoane.
În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de văyămare corporală din culpă

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În seara de 02.09.2016, în jurul orei 21.10, în localitatea Secuieni, județul Neamţ s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că, în timp ce un tânăr de 18 ani, din Buhuși, județul Bacău, conducea un autoturism, în interiorul localităţii Secuieni, deplasându-se către Buhuşi, nu a observat la timp un atelaj cu tracţiune animală care circula în faţa autoturismului său şi, în încercarea de a evita coliziunea, a efectuat brusc o manevră de schimbare a direcţiei de mers, pierzând controlul asupra direcţiei autoturismului și a părăsit partea carosabilă prin stânga direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism care era staţionat în afara părţii carosabile.
În momentul producerii coliziunii, a fost acroşat și rănit grav un bărbat de 58 de ani, din Roman, care se afla lângă portiera stânga faţă a autoturismului staționat precum şi rănirea ușoară a conducătorului autoturismului staționat.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 03.09.2016, în jurul orei 16.00, pe DN 15C, în afara localității Dobreni, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane. Vezi articolul – AICI
Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că, în timp ce un bărbat de 51 ani, din localitatea Vânători Neamț, conducea un autoturism pe DN 15C, dinspre Piatra-Neamț către Tg. Neamț, în afara localității Dobreni, datorită oboselii, a adormit la volan și a pierdut controlul asupra autoturismului, părăsind partea carosabilă pe sensul său de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac, răsturnându-se pe partea stângă.
In urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În seara de 03.09.2016, în jurul orei 20.15, în localitatea Bistrița, județul Neamț, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Din primele verificări a rezultat că, în timp ce un bărbat de 47 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism pe DN 15, pe direcția Piatra-Neamț – Bicaz, ajuns în localitatea Bistrița, a surprins și a accidentat grav un bărbat de 66 ani, din Piatra-Neamț, care s-a angajat în traversarea drumului neregulamentar și fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE