Neamț: Două posturi scoase la concurs de compania ApaServ (octombrie 2017)

Apa Serv S.A. organizează concurs pentru ocuparea:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
  • unui post de Economisttarife şi previziuni financiare pe termen mediu şi lung, in cadrul Serviciului Planificare Financiară, Imobilizări.
  • unui post de mecanic in cadrulFormaţiei Mentenanţă Sud Piatra Neamţ

Pentru postul de Economist, persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie și CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A., din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, sau pe adresa de e-mail [email protected] până în data de 16.10.2017orele 14.00, urmând ca în aceeaşi zi până la orele 16.00 să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi, conform criteriilor de mai sus, în vederea susţinerii probelor de concurs.
Mai multe detalii – AICI

Pentru postul de mecanicpersoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie și CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A., din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, sau pe adresa de e-mail [email protected] până în data de 13.10.2017, orele 12.00, urmând ca în aceeaşi dată, până la orele 16.00, să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi, conform criteriilor de mai sus, în vederea susţinerii probelor de concurs.
Mai multe detalii – AICI

Informaţii suplimentare aflaţi şi la tel. 0233-233340 interior 150, Serviciul Resurse Umane.

PUBLICITATE