Neamț: Două persoane au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în pârâu

În dimineața zilei de 11.05.2017, în jurul orei 04.30, polițiștii rutieri au intervenit în cazul accidentului rutier produs pe raza comunei Pipirig, în urma căruia a rezultat rănirea gravă a două persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că în timp ce un bărbat de 59 de ani, din Roman conducea un autoturism pe DN 15B, având direcția de mers Tg. Neamţ – Poiana Teiului, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra vehiculului, a acroşat parapetul de pe marginea drumului, după care a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în pârâul de pe partea dreaptă.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a doi pasageri din autoturism, o femeie de 58 de ani și un tânăr de 28 de ani, ambii din Roman.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț:
11.05.2017, ora 04:26, ieşire din Pluton spre Petru-Vodă, accident rutier cu 3 victime (o maşină s-a răsturnat în şanţ); la locul accidentului s-au deplasat 2 echipaje – un echipaj de ambulanţă cu asistent medical aparţinând substaţiei Tg. Neamţ şi un echipaj EPA; din cele 3 victime, 2 au fost transportate la CPU a Sp. Orăşenesc Tg.Neamţ, cea de a 3-a victimă a refuzat transportul:
– victimă sex feminin, 59 ani, diagnostic: policontuzionată prin accident rutier, transportată de un echipaj cu asistent medical la CPU a Sp. Orăşenesc Tg.Neamţ
– victimă sex masculin, 28 ani, diagnostic: contuzie şold drept prin accident rutier, transportat de un echipaj cu asistent medical la CPU a Sp. Orăşenesc Tg.Neamţ
– victimă sex masculin, 59 ani, fără probleme medicale, refuză transportul la spital

PUBLICITATE