NEAMȚ: Două locuințe, distruse de flăcări (FOTO)

Astăzi, în jurul orei 13:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Goșmani, comuna Români.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale de stingere,  pompierii voluntari din cadrul SVSU Buhuși cu o autospecială de stingere și voluntari din cadrul SVSU Români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei case bătrânești și la acoperișul unei case P+1, cu posibilitatea propagării la întreaga clădire.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars acoperișul unei case pe o suprafață de aproximativ 30 mp și bunurile materiale aflate în pod ( materiale textile și cărți), 70 mp din acoperișul casei P+1.

Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.
Nu au fost victime.

În jurul orei 14:46, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărescă din localitatea Cuci, comuna Bozieni.

La locul solicitării s-au deplasat voluntarii din cadrul SVSU Bozieni,  pompierii voluntari din cadrul SVSU Oniceni cu o autospecială de stingere și pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Poienari cu o autospecială de stingere.

Incendiul s-a manifestat la acoperișul și la un perete exterior al unei unei anexe gospodărești lipită de casă (P+M).

Pompierii voluntari din cadrul SVSU Bozieni și Oniceni au localizat incendiul până la sosirea pompierilor militari.

Forțele de intervenție au stins incendiul în urma căruia au ars acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 30 mp, izolația exterioară a unui perete pe o suprafață de aproximativ 10 mp și 8 ml de gard din lemn.

Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime.

PUBLICITATE