NEAMȚ: Două locuințe, afectate de un incendiu. Proprietara a suferit un atac de panică

Un incendiu a avut loc luni, 21 ianuarie, în jurul orei 12:30, în localitatea Grințieșul Mare, comuna Grințieș. Două locuințe au fost afectate de flăcări iar o femeie a primit îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț – Garda nr. 2 de interventie Poiana Teiului. În sprijin, în acțiunile de localizare și lichidare a incendiului, au intervenit și 6 voluntari din cadrul SVSU Grințieș.

Conform ISU Neamț, ca urmare a producerii incendiului, au ars: aproximativ 60 de metri pătrați din acoperișul locuinței realizat din astereală de lemn cu învelitoare din tablă și izolație din vată minerală, diverse materiale depozitate în podul locuinței.

Flăcările s-au propagat la o altă proprietate, care era lipită de prima, unde au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de cca. 36 metri pătrați și doi pereți din bîrnă de lemn.

Echipajul de paramedici SMURD, prezent la locul evenimentului, a acordat îngrijiri medicale proprietarei locuinței, care prezenta atac de panică.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coș de evacuare a fumului neprotejat termic față de materiale combustibile”.

PUBLICITATE