Neamț: Două incendii în Petricani și Icușești, stinse de pompieri

Misiune de stingere incendiu produs la o locuință particulară în localitatea Petricani

Joi, 30.08.2018, la ora 14:45, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Petricani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un autocamion de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamţ, fiind sprijiniți și de un voluntar din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Petricani.

Datorită intervenţiei prompte, pagubele au fost limitate la un pat şi câteva articole de îmbrăcăminte dintr-o cameră.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,foc deschis în spaţii închise”.

Misiune de stingere incendiu produs la o locuință particulară în localitatea Icuşeşti

Joi, 30.08.2018, la ora 19:55, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Icuşeşti.

La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un autocamion de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, fiind sprijiniți și de doi voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Icuşeşti.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars aproximativ 10 metri pătraţi dintr-o magazie realizată din lemn, cca. 6 metri liniari gard din lemn şi aproximativ 7 tone lemne de foc.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,jocul copiilor cu focul”.

PUBLICITATE