NEAMȚ: Două incendii, ieri, la două gospodării

Ieri, în jurul orei 19:09, pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD, împreună cu pompieri voluntari din cadrul SVSU Timișești au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Dumbrava,  comuna Timișești. 

La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la două anexe gospodăreşti ( o bucătărie de vară și o magazie) și la acoperișul unui adăpost pentru animale, cu posibilitatea propagării la locuință.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pompierii au scos din bucătăria de vară o butelie, evitându-se astfel producerea unei explozii.

Forțele de intervenție au stins incendiul în urma căruia au ars cele două anexe gospodăreşti cu o suprafață de aproximativ 20 mp și bunurile materiale din interior, acoperișul adăpostului pe o suprafață de aproximativ 20 mp și o tonă de plante furajere depozitate în podul adăpostului.

Proprietara locuinței,  în vârstă de 68 de ani, a suferit un atacdepanică. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

Din fericire,  nu au fost victime.

Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

În jurul orei 22:26, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din comuna Bicazu Ardelean. 

La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere și pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicazu Ardelean și Bicaz Chei cu autospecialele din dotare.

Incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească cu posibilitatea propagării la locuință.

Incendiul a fost localizat de către pompierii voluntari.

Forțele de intervenție au stins incendiul în urma căruia a ars anxa gospodărească cu suprafața  de 20 mp și bunurile materiale aflate în interior.

Efectul termic al curentului electric (conductor electric defect) a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

PUBLICITATE