Neamț: Două fetițe au rămas fără mamă după accidentul din Dumbrava Roșie

Două fetițe (una de 2 ani și 4 luni și una de 6 ani) au rămas fără mamă după accidentul de astăzi, 15 decembrie, din Dumbrava Roșie. Diana, o tânără de 29 de ani, care locuia în Piatra-Neamț, a decedat la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Accidentul a avut loc în jurul orei 14:20, pe DN 15 (lângă magazinul Dedeman) la ieșirea din Piatra-Neamț spre Bacău, pe raza localității Dumbrava Roșie.

Diana se afla în mașină cu fetița ei de 2 ani. La volan, un tânăr de 29 de ani. În aceeași mașină se afla și mama șoferului, o femeie de 48 de ani. Conduceau din direcția Bacău spre Piatra-Neamț. La un moment dat, un tânăr de 31 de ani, care se deplasa din Piatra-Neamț spre Bacău, (conform unor surse – din motive medicale, și-ar fi pierdut conștiența) a intrat pe contrasens în autoturismul condus de tânărul de 29 de ani. Mașina în care se aflau cei patru a fost proiectată într-un alt autoturism.

Impactul a fost groaznic. 6 victime și încă un bărbat cu atac de panică au ajuns la spital. Diana și mama șoferului au avut nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

Fetița de 2 ani a fost transportată la Iași cu fractură la membrele inferioare, mama șoferului a fost internată la Chirurgie cu mai multe fracturi și ruptură de splină iar Diana, care a suferit mai multe fracturi și traumatism toracic, a decedat.

Dumnezeu sa te ierte Diana Dia. Dumnezeu a vrut sa te aiba langa el, dar a lasat 2 copii fara sprijinul cel mai mare. Trist.

Dumnezeu sa te ierte suflet bun ce ai fost si om cu o inima extraordinară nu imi vine sa cred viața asta cat este de nedreaptă uneori. Dumnezeu sa aiba grija de micuțule tale.

Dumnezeu sa te odihnească în pace Diana Dia ! Nu-mi vine să cred – sunt câteva dintre mesajele lăsate pe Facebook de prietenii Dianei.

(Mai multe detalii, foto și video despre accident – AICI)

PUBLICITATE