NEAMȚ: Două femei de 74 de ani, accidentate pe trecerea pentru pietoni

Două femei, ambele în vârstă de 74 de ani, au ajuns, ieri, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Piatra-Neamț, după ce au fost accidentate în timp ce traversau strada pe trecerea pentru pietoni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primul accident a avut loc în jurul orei 11.30, pe Bulevardul General Nicolae Dăscălescu din Piatra-Neamț. (vezi datele accidentului AICI)

Victima, o femeie de 74 de ani, a fost preluată și transportată la spital cu diagnosticul: traumatism membru inferior, hipertensiune arterială.

Cel de-al doilea accident a avut loc în jurul orei 17:00, în orașul Roznov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Borlești, conducea un autoturism pe DJ 156 A, din direcția Borlești-Roznov, a surprins și acroșat o femeie de 74 de ani, din Roznov, care era angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

În urma evenimentului rutier, pietonul a suferit leziuni, fapt pentru care a fost preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, cu diagnosticul: traumatism cranio-cerebral, echimoză palpebrală stânga, fractură antebraţ.

Ambii participanți la trafic au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

PUBLICITATE