NEAMȚ: Două accidente provocate de șoferi beți

La data de 01.02.2019, ora 22.00, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Urecheni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un autoturism a lovit un stâlp. Polițiștii au identificat pe DJ 155 I – Păstrăveni, autoturismul intrat în coliziune cu un stâlp al porţii de acces într-o locuinţă.

Conducătorul acestuia, un bărbat de 30 de ani, din Țibucani, a declarat că a derapat şi a pierdut controlul direcției de mers. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu paratul etilotest care a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 02.02.2019, orele 12:00, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Ştefan cel Mare au fost sesizaţi de către o persoană despre  faptul că în timp ce avea autoturismul parcat pe marginea DJ 155 I din Bârgăuani, i-a fost avariată oglinda de către un autoturism condus de către un localnic.

Polițiștii au identificat conducătorul auto, în persoana unui tânăr de 30 de ani, care fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

PUBLICITATE