NEAMȚ: Două accidente, la aceeași oră. Trei tineri la spital (FOTO)

Astăzi, în jurul orei 16:30, pompierii au fost alertați să intervină la un accident rutier produs pe E 85 pe raza localității Traian, comuna Săbăoani.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme a rezultat o victimă încarcerată.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe timpul deplasării către locul solicitării,  pompierii au oprit la un alt accident rutier produs pe E 85, în apropierea depozitului Lidl (la intersecția cu localitatea Tămășeni, la o distanță de aproximativ 3-4 km de primul accident).

Autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD TIM și-au continuat deplasarea către locul solicitării, iar autospecială de stingere a rămas la locul accidentului,  solicitându-se în sprijin o ambulanță SMURD și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ (Serviciul de Ambulanță).

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme, rezultând două victime.

Pompierii au acordat măsurile de prim ajutor unei victime aflată în stare gravă,  până la sosirea unui echipaj SAJ.

Victimele acestui accident rutier, două tinere, au fost preluate de echipaje de la SAJ și SMURD și transportate la CPU Roman.

La accidentul rutier produs în localitatea Traian,  pompierii au găsit o persoană încarcerată,  ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme.

Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice,  pompierii au scos dintr-un autoturism un bărbat de 22 de ani (cond auto).

Acesta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD,  după care a fost transportat la CPU Roman.

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat /degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

PUBLICITATE