NEAMȚ: Două accidente, într-o oră, pe același drum

Două accidente, în urma cărora un minor și un bărbat au fost răniți, au avut loc ieri, pe DN 15 B, în localitatea Vînători-Neamț.

Primul eveniment rutier a avut loc în jurul orei 16:00, când polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe DN 15 B, în localitatea Vînători Neamț, soldat cu rănirea unui minor de 14 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 48 de ani, din Iași conducea un autorism pe DN 15 B, în localitatea Vînători Neamț a surprins și accidentat un minor de 14 ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii, în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma impactului, a rezultat rănirea minorului care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

O oră mai târziu, tot pe DN 15 B, în localitatea Vînători Neamț, în timp ce un bărbat de 52 de ani, din Suceava, care conducea o autoutilitară, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care se deplasa în fața sa, pe același sens de mers și care era oprit în dreptul unei „zebre” pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton.

În urma coliziunii a rezultat rănirea șoferului de 42 de ani, din Târgu-Neamț, care a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În ambele evenimente rutiere polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE