Neamț: Două accidente cu 3 victime, printre care și doi minori

Două accidente rutiere cu 3 victime (printre care și 2 minori) au avut loc sâmbătă, în județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, primul a avut loc în jurul orei 13:15, pe DN 2 84.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că un tânăr de 18 ani, din Iași, a condus un autoturism pe direcția Roman – Iași, iar la un moment dat nu a păstrat distanța fața de un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din Săbăoani, oprit pentru a efectua virajul la stânga.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui copil de 4 ani, din Săbăoani (aflat în autoturismul condus de bărbatul din Săbăoani) și a unei tinere de 16 ani, din Iași (din mașina șoferului de 18 ani).

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cel de-al doilea eveniment rutier a avut loc în jurul orei 18:15, când polițiștii din Roman au intervenit la un accident rutier produs pe DN 2 (E 85).

Din cercetările polițiștilor a reieșit că în timp ce un bărbat de 62 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe DN 2, în localitatea Horia a surprins și accidentat un biciclist de 54 de ani, din Horia. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Se pare că biciclistul nu era echipat corespunzător, cu elemente fluorescente și nici bicicleta nu avea elemente de iluminare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările, în ambele accidente, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE