Neamț: Dosare penale pentru trei șoferi prinși băuți la volan

Trei bărbaţi de 36, 58, respectiv 59 de ani sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 7 decembrie, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Roman a depistat pe strada C.A. Rosetti, din Roman un autoturism condus de un romaşcan, de 36 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 8 decembrie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au depistat pe DJ 156 C, un autoturism condus de un bărbat, de 59 de ani, din Tazlău.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 8 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au depistat în localitatea Pângăraţi un autoturism condus de un bărbat, de 58 de ani, din Gârcina.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cele trei situaţii, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

PUBLICITATE