Neamț: Dosare penale pentru patru tineri. Prinși beţi sau fără permis, la volan

În noaptea de 16/17 martie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Urecheni au depistat un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Timişeşti, Jud. Neamţ sub influența băuturilor alcoolice.
Tânărul, din Timișești, a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat,  şi a fost condus la Spitalul Târgu Neamţ pentru recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În continuare, este cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În dimineața zilei de 17 martie a.c., un echipaj de poliție rutieră a depistat pe strada Victor Hugo, din Roman , un tânăr de 27 de ani, din Iași, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tânărul este acum cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

În după-amiaza zilei de 17 martie a.c., polițiștii romașcani au depistat pe strada Sucedava, un tânăr de 29 de ani, din Roman, care a condus un autoturism fără a deţine permis de conducere.
Acesta este acum cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

În seara zilei de 17 martie a.c., polițiștii din cadrul secției de poliție Borlești au oprit în trafic, pe raza comunei Tazlău, pe conducătorului unui moped, despre care au constatat că nu posedă permis de conducere auto iar mopedul era neînregistrat.
Acesta, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Tazlău, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

sursa: IPJ Neamț
PUBLICITATE