Neamț – Doi tineri au ajuns în stare gravă la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina

Un accident grav a avut loc în această noapte (18-19 februarie), în jurul orei 03:00. În urma impactului, două persoane au fost rănite (doi tineri de 23 și 32 de ani). Incidentul a avut loc în localitatea Magazia, comuna Crăcăoani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, șoferul (un bărbat de 32 de ani din Dobreni), conducea un autoturism pe drumul comunal din localitatea Magazia. Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un gard și un pod, răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto dar și rănirea unui pasager care se afla în partea stângă (fiind vorba de un autoturism cu volan pe partea dreaptă.)

Conform ISU Neamț, șoferul a fost preluat de echipajul de terapie intensivă, s-au efectuat manevrele de resuscitare la care a răspuns și a fost transportat la UPU a SJU Piatra-Neamț.

În noaptea de 18/19.02.2017, polițiștii rutieri au intervenit pentru salvarea de vieți omenești și cercetarea la fața locului în cazul accidentului rutier produs pe DC 164, din comuna Crăcăoani. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 32 de ani, din Dobreni conducea un autoturism pe DC 164, având direcţia de mers DN 15C Crăcăoani – Cracăul Negru, ajuns pe raza satului Magazia nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, într-un sector de drum în curbă la dreapta, a derapat și a intrat în coliziune cu gardul Şcolii Gimnaziale Magazia, după care cu un pod din beton, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma impactului, a rezultat accidentarea gravă a conducătorului auto, care a fost descarcerat, fiind prins sub autoturism, precum şi accidentarea pasagerului din stânga faţă, un tânăr de 23 de ani, din Crăcăoani. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. – se arată în comunicatul Poliției Neamț

PUBLICITATE