NEAMȚ: Doi răniți și o femeie decedată într-un accident rutier (FOTO)

ACTUALIZARE: NEAMȚ: A murit și a doua femeie în accidentul de ieri (FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 12:00, în comuna Crăcăoani.

Din primele informații, ar fi vorba despre un autoturism care a derapat și a intrat într-un podeț. Se pare că șoferul ar fi adormit la volan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță au intervenit la un accident rutier produs pe raza comunei Crăcăoani, pe DN 15C.

În urma accidentului rutier au rezultat trei victime încarcerate (două femei și un bărbat care se afla la volan).

Pompierii au scos cele trei victime și le-au predat echipajelor medicale aflate la locul evenimentului.

Două victime erau conștiente, iar pentru una s-au aplicat manevre de resuscitare.

Conform ISU Neamț, conducătorul autoturismului (61 de ani, din Bacău), conștient, fost preluat de către echipajul SMURD și transportat la spital.

Din păcate, pasagera nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Cealaltă pasageră a fost transportată de o ambulanță la spital, în stare gravă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț a reieșit că, în timp ce un bărbat de 61 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe DN 15 C, din direcția Tîrgu-Neamț, în localitatea Crăcăoani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un capăt de pod.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei, pasageră în autoturism, dar și rănirea conducătorului auto și a unei alte femei.

Victimele au fost preluate de un echipaj medical și transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului rutier.

PUBLICITATE