NEAMȚ: Doi minori, arestați preventiv pentru că au furat și condus mai multe mașini

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat doi tineri de 15, respectiv 17 ani, din Piatra Neamț și Dumbrava Roșie, pe numele cărora erau emise mandate de arestare preventivă.

La data de 22 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat, pe raza localității Dumbrava Roșie, doi tineri de 15, respectiv 17 ani, pe numele cărora Judecătoria Piatra Neamț a emis mandate de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit polițiștilor, în perioada septembrie – decembrie 2019, minorii ar fi sustras, prin diferite moduri de operare, mai multe autoturisme precum şi bunuri din vehiculele în cauză, parcate pe raza localității Dumbrava Roșie și municipiului Piatra Neamț.

Întrucât tinerii nu au respectat obligaţiile stabilite anterior prin măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.  Neamț.

PUBLICITATE