Neamț: Doi jandarmi, băgați în spital după ce au fost bătuți

Doi jandarmi, aflați în timpul liber, au ajuns la spital după ce au fost implicați într-o altercație ce a avut loc în municipiul Piatra-Neamț, miercuri, 2 ianuarie. Cei doi jandarmi au depus plângeri penale iar anchetatorii vor trebui să identifice agresorii și să cerceteze cauzele conflictului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, la data de 2 ianuarie, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați (de către unul dintre jandarmi) despre faptul că doi bărbați de 34, respectiv 40 de ani, din Piatra-Neamț, ar fi fost loviți de persoane necunoscute.

În urma altercației, cei doi au suferit leziuni și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

S-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe – ne-a declarat Georgiana Moșu (IPJ Neamț)

Conform purtătorului de cuvânt al IJJ Neamț, se confirmă că doi subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț au fost implicați într-un incident, fiind loviți în conjunctură și din motive necunoscute.

Unul dintre jandarmi s-a prezentat, a doua zi, la serviciu, iar cel de-al doilea se află la o clinică pentru îngrijiri medicale.

PUBLICITATE