NEAMȚ: Doi hoți, urmăriți național, prinși în Piatra-Neamț

Polițiștii nemțeni au depistat, pe raza municipiului Piatra Neamț, doi bărbați de 43, respectiv 52 de ani, pe numele cărora instanța de judecată a emis mandate de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat.

La data de 30 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în colaborare cu cei ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat un bărbat de 43 de ani, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de un an și 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 13-14 aprilie 2018, a pătruns, prin forţarea sistemului de închidere, într-un autoturism staționat pe o stradă in Piatra Neamț, de unde a sustras un radio-casetofon şi un acumulator auto, prejudiciul fiind estimat la 1.000 lei.

Bărbatul din Piatra Neamț a fost condus de polițiști și depus în Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

În activități au fost angrenați și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț.

Tot la data de 30 decembrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat, pe raza municipiului Piatra Neamț, un bărbat de 52 de ani, din Girov, pe numele căruia Judecătoria Piatra Neamț a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză era condamnat de instanța de judecată la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Conform polițiștilor, în perioada ianuarie – februarie 2016, respectiv iunie – iulie 2016, acesta a pătruns, în mod repetat, în curtea și locuința unei femei din Roznov,  de unde a sustras mai multe bunuri, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 4.000 de lei.

Acesta a fost condus și depus în Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

PUBLICITATE