NEAMȚ: Doi hoți, prinși de polițiști

Doi bărbați, unul bănuit de furturi din mai multe societăți și locuințe și unul condamnat la 2 ani pentru furt, au fost prins de polițiști.

La data de 18 octombrie, Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Rurală Horia au depistat un bărbat de 43 de ani, care poseda un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 18 octombrie a.c., în baza unor activități specifice, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Rurală Horia au depistat un bărbat de 43 de ani, din Horia, pe numele căruia Judecătoria Roman a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză, depistat pe raza comunei Horia era condamnat de instanța de judecată la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 1 lună, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 42 de ani, din Roman, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi sustras mai multe bunuri, atât din locuințe cât și din societăți comerciale.

La aceeași data, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile sub aspectul comiterii a două infracțiuni de furt calificat.

Acesta a fost reintrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

PUBLICITATE