NEAMȚ: Doi copii, răniți într-un accident la Bălțătești

La data de 22 august, polițiștii Serviciului Rutier Neamţ au intervenit la un eveniment rutier produs în localitatea Bălțătești, soldat cu rănirea a trei persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr, de 27 de ani, din Grumăzești, conducea un autoturism, în localitatea Bălțătești, nu s-ar fi asigurat la punerea în mișcare dintr-o parcare, a pătruns pe DN 15 C, intrând în coliziune cu un autoturism condus, de un tânăr, de 24 de ani, din Răucești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui minor și a unei minore, de 6, respectiv 9 ani, din Brusturi, pasageri în autoturismul ce se afla pe drumul cu prioritate și a unei femei, de 75 de ani, din Grumăzești, pasageră în celălalt autoturism.

Cele trei persoane au fost conduse la Spitalul Tîrgu Neamț pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, aceștia au fost conduși la spital unde le-au fost recoltate probe biologice.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE