NEAMȚ: Doi bărbați și un minor, condamnați de instanță, depistați de polițiști

În baza unor activități specifice, polițiștii Compartimentului Supravegheri Judiciare și Urmăriri din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat o persoană pe numele căreia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii.

La data de 5 decembrie, polițiștii din cadrul Compartimentului Supravegheri Judiciare și Urmăriri au depistat un bărbat, de 50 de ani, din Roman, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 10 zile de închisoare pentru comiterea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată.

Bărbatul a fost condus de polițiști şi încarcerat la Penitenciarul Bacău.

De asemenea, polițiștii au depistat și un minor, de 15 de ani, din Roman, pe numele căruia Judecătoria Roman a dispus, la data de 5 decembrie, internarea într-un centru educativ pe o perioadă de 9 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Minorul a fost condus de polițiști şi depus în Centrul Educativ Târgu Ocna.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au depistat un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii.

La data de 5 decembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina, în baza unor activități specifice, au depistat un bărbat, de 35 de ani, din Bodești, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost condus și încarcerat la Penitenciarul Bacău.

PUBLICITATE