Neamț: Doi bărbați, prinși beți la volan și fără permis, ARESTAȚI pentru 30 de zile

La data de 28 august a.c., instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile a doi bărbați, ambii din Roman, cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere. – informează IPJ Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În fapt, în noaptea de 26/27 august a.c., în jurul orelor 01.00, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Roman a depistat pe bulevardul Republicii, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Roman, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată poliţiştii au constatat că acesta avea permisul de conducere reţinut din anul 2017, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În fapt, în noaptea de 25/26 august a.c., un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Roman a depistat un tânăr de 25 de ani, din Roman, care conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din Roman, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat alcoolscopic, a rezultat o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au stabilit că acesta avea reținut permisul de conducere de la finalul anului 2017, pentru comiterea unei infracţiuni similare.

PUBLICITATE