NEAMȚ: Doi bărbați găsiți spânzurați în acest weekend

Două persoane au fost găsite spânzurate în minivacanța de Adormirea Maicii Domnului, informează Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

Potrivit SAJ, vineri, în jurul orei 13:00, un echipaj cu medic a fost solicitat să intervină în localitatea Lețcani, unde un bărbat de 30 de ani a fost găsit spânzurat. Victima a fost resuscitată de echipajul medical ajuns la locul solicitării și a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal din Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului din Roman, bărbatul a decedat în acest weekend.

În cel de-al doilea caz, un echipaj SAJ a intervenit duminică, tot în jurul orei 13:00, în localitatea Cărpiniș, comuna Oglinzi unde un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost găsit spânzurat. Pacientul a fost declarat decedat de către echipajul medical sosit la fața locului.

Polițiștii ajunși la ambele cazuri au constatat că cele două victime nu prezentau, pe suprafața corpului, urme de violență în afara celor specifice de spânzurare.

Trupurile neînsuflețite a fost preluate și transportate la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzelor care au condus la deces.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă).

PUBLICITATE