NEAMȚ: Doi adolescenți, dați dispăruți (FOTO)

ACTUALIZARE:

La data de 26 noiembrie a.c., în urma activităților de căutare desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, a fost depistat, în zona unui complex comercial, minorul de 17 de ani, din Bicaz, dispărut la data de 25 noiembrie 2021.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, acesta s-a aflat pe raza municipiului Piatra Neamț și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Astăzi, 25 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeași dată, minorul OLTEANU FLORIN, în vârstă de 17 de ani, din Bicaz, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.70 m,  greutate – 65 de kilograme, păr blond, tuns scurt, ochi verzi.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă neagră și pantaloni închiși la culoare.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza orașului Bicaz și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării minorului.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 19.50,  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 22 noiembrie 2021, în jurul orei 18.30, minora FÂRŢIGU ELENA-ALEXANDRA, în vârstă de 16 ani, a părăsit în mod voluntar Complexul de Servicii ,,Sancta Maria” și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.62 metri, greutate – 72 de kilograme, ochi căprui, păr castaniu, lung până la nivelul umerilor.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o geacă roșie, un trening roșu, fiind încălțată cu adidași roz.

Din verificările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că minora a părăsit centrul în repetate rânduri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de minoră, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.