Neamț: Din nou, descoperire macabră. Cadavrul unei alte tinere de 15 ani, găsit la Hidrocentrala de pe râul Bistrița

Vezi și Neamț: Ipoteză în cazul celor două fete înecate în râul Bistriţa: au alunecat în apă

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Descoperire macabră făcută de către angajații hidrocentralei de la Dumbrava Deal, în apropiere de municipiul Piatra-Neamț, în timp ce curățau de gunoaie grătarele stăvilarului. Evenimentul a avut loc astăzi, 8 mai, în jurul orei 10:00.

Conform ISU Neamț, în această dimineață au efectuat o misiune degajare persoană înecată în canalul de fugă, în zona barajului de la hidrocentrala Dumbrava Deal, comuna Săvinești. La locul evenimentului s-au deplasat: un echipaj de pompieri cu o barcă pneumatică și un echipaj de scafandri din cadrul Detașamentul de Pompieri Piatra-Neamț.

Este vorba despre o persoană înecată (o femeie) care a fost descoperită de lucrătorii de la hidrocentrală pe timpul efectuării manevrelor de curățare a grătarelor. Cadavrul a fost scos pe mal de către scafandrii ISU și predat organelor de poliție”. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Cadavrul se afla într-o stare de descompunere avansată și nu se poate preciza dacă existau urme de violență.

Conform IPJ Neamț, cadavrul este al unei fete de 15 ani, din comuna Valea Ursului. Se pare că fata a fost dată dispărută din data de 26 aprilie (fără acord de mediatizare).

Reamintim că un caz asemănător a avut loc pe 27 aprilie. Cadavrul unei alte adolescente de 15 ani a fost găsit de către angajații hidrocentralei de la Dumbrava Deal tot în timp ce curățau de gunoaie grătarele stăvilarului. (vezi articolul – AICI)

PUBLICITATE