NEAMȚ: Detalii teribile în cazul bebelușului găsit mort într-un tomberon din Piatra-Neamț

Detalii înfiorătoare ies la iveală după efectuarea necropsiei bebeluşului găsit mort, joi, într-un tomberon din zona 1 mai din municipiul Piatra-Neamț.

În urma efectuării necropsiei, medicii legişti au descoperit că nou-născutul avea pe corp aproximativ 20 de urme de înjunghiere cu un briceag. – notează observator.tv

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cel mai probabil, fetiţa a fost născută la termen, în noaptea de miercuri spre joi, și tot atunci a fost ucisă cu sălbăticie.

Poliţiştii din Piatra Neamţ o caută în continuare pe mama bebeluşului găsit mort în tomberon, dar misiunea lor este foarte dificilă.

Potrivit sursei citate, pe imaginile de pe camerele de supraveghere ale unui depozit din apropiere nu se vede nimic.

Anchetatorii iau în calcul și varianta ca trupul neînsuflețit să fi fost adus din alte zone ale orașului sau din comunele învecinate și abandonat lângă blocuri.

Reamintim că o persoană fără adăpost care căuta prin gunoaie a găsit, joi, trupul unui bebeluș nou-născut (o fetiță) într-un tomberon din zona cartierului 1 Mai, pe strada Iulian Antonescu.

Cadavrul a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la deces.

Ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

PUBLICITATE