NEAMȚ: Deși era în arest la domiciliu, s-a plimbat, beat și fără permis, cu mașina prin Piatra-Neamț

Polițiștii Biroului Rutier Piatra Neamț au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 29 de ani, după ce ar fi condus un vehicul fără permis și sub influența alcoolului, deși se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

La data de 21 februarie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au intervenit la un eveniment rutier produs pe o stradă din Piatra Neamț, soldat doar cu pagube materiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 29 de ani, conducea un autoturism pe strada Gheorghe Asachi, pe fondul consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând într-un imobil.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto, un bărbat de 29 de ani, din Piatra Neamț, a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că avea suspendat dreptul de a conduce vehicule.

Totodată, polițiștii au extins cercetările fiind constatat faptul că acesta se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Fiindu-i probată activitatea infracțională, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului.

La data de 22 februarie, față de bărbatul din Piatra-Neamț, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

PUBLICITATE