NEAMȚ: „Descarcerare” implicată într-un accident în Piatra-Neamț (FOTO-VIDEO)

Una dintre mașinile de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Petrodava” al județului Neamț a fost implicată, astăzi, în jurul orei 18:20, într-un accident rutier în municipiul Piatra-Neamț.

„Descarcerarea” se deplasa pe bulevardul Decebal, împreună cu alte 6 autospeciale (din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra-Neamț), la un exercițiu la Bisericani. Este vorba despre un exercițiu la care participă 7 autospeciale încadrate cu 3 ofițeri, 3 studenți în practică, un voluntar și 19 subofițeri. În „descarcerare” se aflau 3 pompieri care nu și-au mai continuat misiunea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Toate mașinile aveau semnalele acustice şi luminoase în funcțiune.

La sensul giratoriu mașina pompierilor a fost lovită de un autoturism al cărui șofer (în vârstă de 37 de ani, din Piatra-Neamț) nu i-a acordat prioritate.

Șoferul autoturismului se deplasa pe direcția Bicaz – Piatra-Neamț iar la giratoriul din zona Școlii „Elena Cuza” s-ar fi încadrat pentru viraj la stânga (spre strada Liliacului) și a intrat în coliziune cu mașina de descarcerare.

Ambulanța SMURD s-a oprit pentru a interveni în caz de victime. Din fericire, în urma evenimentului rutier, nicio persoană nu a fost rănită.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan.

PUBLICITATE