NEAMȚ: De la Valentine’s Day și până la Dragobete, Shopping City Piatra-Neamț oferă cadouri îndrăgostiților

Până de Dragobete, norocoșii pot câștiga zeci de premii, printre care și un inel de logodnă

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În luna iubirii, Shopping City Piatra-Neamț lansează campania „Iubire la înălțime”: cei care fac cumpărături  din magazinele din centrul comercial în perioada 14-24 februarie pot câștiga, prin tragere la sorți, un voucher pentru un inel de logodnă.

Astfel, fiecare bon de cumpărături în valoare de 100* de lei  se poate transforma într-o șansă de a câștiga unul dintre cele 44 de premii puse la bătaie de Shopping City Piatra-Neamț.

Regulile sunt simple: clienții centrului comercial trebuie doar să se prezinte cu bonul fiscal la InfoDesk în aceeași zi în care au făcut cumpărăturile, și vor fi înscriși la tombolă.

Norocoșii au șansa să câștige: un voucher în valoare de 600 de lei pentru un inel** de logodnă oferit de Desiree, 11 cine romantice la restaurantul Urban, 30 de vouchere  în valoare de 50 de lei la cafeneaua Bulevard, un kit HOCO VIP Royal și un set de decorațiuni LOVE Pepco.

Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți pe data de 25 februarie, prin intermediul aplicației Data Collector.

*suma trebuie să fie pe un singur bon fiscal; nu sunt incluse tranzacțiile din bănci, casele de schimb valutar, cazinou, cinematograf; de asemenea nu sunt acceptate bonurile emise în urma plății de utilități, impozite și taxe
**inelul din imagine este cu titlu de prezentare

Mai multe informații despre concursul din cadrul centrului comercial se pot afla pe https://shoppingcitypiatraneamt.ro/, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt/.

PUBLICITATE