NEAMȚ: Datele accidentului cu 4 victime. O minoră, în comă (FOTO)

Un accident rutier cu patru victime, printre care o minoră de 15 ani, a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10:00, în localitatea Vânători-Neamț (zona Zimbrăriei)

Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț a reieșit că în timp ce un bărbat de 53 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe DJ 155 C, în localitatea Vânători-Neamț, din direcția Mânăstirii Neamț spre DN 15 B, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând într-un copac. – a transmis Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, a două femei, de 49, respectiv 52 de ani și a unei minore în vârstă de 15 ani, din județul Bacău, pasagere în același autoturism.

Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conform ISU Neamț, pompierii din Târgu Neamț au intervenit cu o autospecială de stins incendii, echipată cu accesorii de prim ajutor și descarcerare, și o ambulanță SMURD. Au fost mobilizate și 3 ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță. Fata de 15 ani a fost transportată la spital în comă, femeia de 49 de ani cu fractură la nivelul bazinului și celelalte două victime cu multiple traumatisme.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE