Neamț: Date noi în cazul tinerei găsită înecată în Bistrița. Prietenul ei a încercat să se sinucidă

Cadavrul unei adolescente de 14-15 ani a fost găsit de către angajații hidrocentralei de la Dumbrava Deal, în apropiere de municipiul Piatra-Neamț, în timp ce curățau de gunoaie grătarele stăvilarului. Evenimentul a avut loc vineri, 27 aprilie, în jurul orei 12:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform observator.tv, fata era căutată de întrega familie, după ce a plecat pe 20 aprilie și nu s-a mai întors acasă, în localitatea Valea Ursului.

Potrivit anchetatorilor, înecul a fost cauza morții, așa cum rezultă din rezultatele necropsiei, pe cadavru nefiind găsite urme de violență. Polițiștii au descoperit și lucrurile adolescentei, în apropierea locului în care s-a produs tragedia. Corpul fetei era complet dezbrăcat.

La scurt timp după aflarea veștii cutremurătoare, prietenul fetei, un adolescent de 16 ani (care fugise şi el din centrul de copii), a încercat să se sinucidă.

„În urmă cu 2 zile cei doi trebuiau sa se intilneasca și de atunci nu s-au mai văzut. Fata ar fi zis ca merge sa își spele niște lucruri la canal şi a dispărut. Băiatul a fost identificat și audiat, iar când a aflat ca fata a murit a avut o ieşire foarte violentă, spunând ca se va sinucide. În cele din urmă, a fost internat la psihiatrie, unde în cursul nopţii a avut o tentativă de a se arunca pe geam, dar a fost văzut și sedat.” – notează sursa citată

PUBLICITATE