NEAMȚ: Date noi în cazul dublei crime din Piatra-Neamț (FOTO-VIDEO)

ACTUALIZARE: NEAMȚ: Elev de 16 ani, ucis de tată (FOTO). Tânărul cânta în acțiuni de voluntariat

Detalii noi în cazul dublei crime din Piatra-Neamţ, din această dimineață. Se pare că motivul pentru care bărbatul şi-a omorât fiul şi soacra, este chiar locuinţa în care s-a produs nenorocirea.

Criminalul, Florin P., în vârstă de 60 de ani, a ridicat o casă pe terenul soacrei sale și, implicit, pe numele acesteia, în calitate de proprietară a terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu timpul, însă, relațiile s-au degradat, au apărut certuri și scandaluri, iar femeia l-a alungat pe ginere. Nevasta lui Florin P. muncește în Italia aşa că, fiind la distanță, n-a reușit să aplaneze conflictele dintre mamă și soț.

Pe fondul unei tensiuni acumulate în timp, în noaptea de 25 spre 26 martie, Petrache s-a îmbătat și și-a înjunghiat fiul și soacra. Pe amândoi în gât, precis și mortal.

Nenoricirea s-ar fi produs în jur de ora 4:00 dimineață. O oră și jumătate mai târziu, bărbatul a incendiat locuința. Încă nu s-a stabilit dacă a făcut-o din răzbunare sau în încercarea de a șterge urmele crimelor. – conform observator.tv

Reamintim că incidentul a fost anunțat în jurul orei 5:15, când pompierii au intervenit la un incendiu pe strada Blanduziei din municipiul Piatra-Neamț.

La locul solicitarii s-au deplasat 4 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma o ambulanta de terapie intensiva mobila si un echipaj de prim ajutor calificat.

Conform ISU Neamț, după stingerea incendiului, pompierii au descoperit două persoane decedate.

Ancheta a fost preluată de colegii de la poliție. Ca urmare a producerii incendiului, au ars bunurile aflate în trei camere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, în dimineața zilei de 26 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați despre faptul că un bărbat și-a ucis fiul, după care și-a incendiat locuința.

La fața locului au intervenit colegii de la I.S.U. Neamț, care au lichidat incendiul izbucnit, în urma căruia au fost descoperite corpurile a două persoane.

Din verificările preliminarii a reieșit că un bărbat, de 60 de ani, din Piatra Neamț, și-ar fi ucis fiul, în vârstă de 16 ani și soacra, de 68 de ani. – ne-a declarat Georgiana Moșu.

Persoana bănuită de comiterea faptei se află în custodia polițiștilor de investigații criminale.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare și se realizează sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care este competent pentru soluționarea cauzei.

PUBLICITATE