NEAMȚ: Date noi în accidentul cu victimă încarcerată (FOTO)

Pompierii nemțeni au intervenit astăzi la un accident rutier, cu victimă încarcerată, în localitatea Iugani, comuna Mircești, județul Iași (la granița cu județul Neamț).

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că astăzi, în jurul orei 12:00, un autotren (TIR) condus pe DN2 (E85) de către un barbat de 49 de ani, din Prahova, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 56 de ani, din Suceava, care circula din sens opus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporala a ambilor conducători auto, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Din cauza leziunilor suferite, bărbatul de 56 de ani nu a putut fi testat alcooltest. În celalalt caz, rezultatul a fost negativ. Cercetările au fost demarate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Potrivit ISU Neamț, victima încarcerată a fost extrasă în cooperarea cu pompierii din Pașcani și a fost predată unui echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță din Pașcani. Conducătorul auto al TIR-ului a fost preluat, în stare de conștiență, de echipajul de paramedici SMURD si transportat la spitalul Roman.

PUBLICITATE