NEAMȚ: Dăncilă a preluat șefia partidului, Ionel Arsene în spatele ei… (FOTO)

În timp ce Liviu Dragnea era transportat spre penitenciar, șeful PSD Neamț, Ionel Arsene apărea lângă premierul Viorica Dăncilă, încercând să exprime (cu toții) un mesaj de unitate.

Viorica Dăncilă a venit însoțită de mai mulți lideri ai PSD, între care Ionel Arsene, Olguța Vasilescu, Marian Oprișan și o parte a miniștrilor, și a anunțat că, potrivit statutului PSD, preia interimar șefia partidului până la organizarea unui congres extraordinar al partidului în care se va alege noua conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai mult, ea a spus că PSD este un partid unit și că nu va demisiona, indiferent de solicitările unora sau altora

Mimica feței lui Arsene exprima orice, numai unitate nu, dar interesant este poziționarea acestuia în preajma Vioricăi Dăncilă.

Se știe că Arsene este unul din apropiații lui Dragnea, lucru care de-a lungul timpului a făcut să-și atragă numeroși adversari din interitoriul PSD care afirmau că partidul a ajuns sa fie condus spre eșec de Dragnea și o grupare restrânsă din jurul lui.

La nivel de județ, odată cu încarcerarea lui Liviu Dragnea, multe voci vorbesc despre ziua în care apropiații lui Dragnea vor fi istorie, iar grupările din interior vor începe să-și plătească polițe mai vechi, Ionel Arsene fiind și el vizat.

Nu știm dacă poziționarea lui Arsene în poza din spatele premierului Dăncilă este pur întâmplătoare că nu a avut loc în alta parte, sau putem vorbi de schimbarea taberelor, sau cum se mai spune în termeni literari „arta trădării la români”.

PUBLICITATE