NEAMȚ: Cupa presei la tir, activitate în cadrul Zilei Jandarmeriei Române (VIDEO)

Joi, 28 martie, jurnaliștii nemțeni au lasăt deoparte pixurile, agendele și camerele de filmat pentru a-și dovedi abilitățile de îndemânare și mânuire a armelor.

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ a organizat Cupa Presei la Tir în poligonul de la Gâdinţi, acolo unde 10 jurnalişti din judeţul Neamţ au avut ocazia să participe la o activitate de tragere cu armamentul din dotarea Jandarmeriei Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Concursul de tir s-a derulat cu suportul și sub stricta supraveghere a jandarmilor nemțeni iar jandarmii din cadrul structurii de intervenție antiteroristă și acțiuni speciale au desfășurat un exercițiu tactic demonstartiv.

Mă bucur că am reuşit să desfăşurăm această activitate frumoasă, într-o zi la fel de frumoasă, cum ne-am dorit-o, de altfel. Am organizat Cupa Presei la tir cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, iar activitatea de astăzi am dedicat-o dumneavoastră, colaboratorii noştri pe linie de informare publică”, a declarat locotenent-colonel Radu – Vasile Olariu, inspectorul şef al I.J.J. Neamţ.

Felicitări câştigătorilor şi tuturor participanţilor la activitate! – este mesajul transmis de Jandarmeria Neamț

Vezi și NEAMȚ: Activități dedicate Zilei Jandarmeriei Române la Neamț

PUBLICITATE