NEAMȚ: Cum s-a petrecut accidentul din Sagna (FOTO)

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț au intervenit ieri, în jurul orei 18:15, la un accident rutier cu victimă încarcerată, produs pe DJ 207 A în localitatea Sagna.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri a reieșit că, în timp ce un tânăr de 19 ani, din Sagna, se deplasa pe DJ 207 A, în afara localității Sagna, nu s-ar fi asigurat în mod corespunzător la efectuarea unei manevre de depășire, moment în care a fost acroșat în partea laterală stânga de către un alt autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din Stănița, care era angajat în depășirea acestuia.

În urma coliziunii, autoturismul condus de tânărul din Sagna a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a direcției de deplasare, izbindu-se de un copac.

Din impact a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 19 ani, care a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conform ISU Neamț, tânărul de 19 ani, a fost descarcerat, în stare de semiconștiență. A fost preluat de echipajul TIM pentru a fi transportat la spital.

În celălalt autoturism se aflau 3 persoane. Acestea nu au solicitat îngrijiri medicale. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Conducătorul auto din Stănița a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor suferite, tânărul nu a putut fi testat alcoolscpic, fiindu-i recoltate probe biologice la spital în vederea stabiliriim cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE
loading...