NEAMȚ: Cum s-a petrecut accidentul cu victimă încarcerată din Piatra-Neamț

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț au intervenit marți, 13 august, în jurul orei 12:15, la un accident rutier cu victimă încarcerată produs pe strada G.N. Dăscălescu din municipiul Piatra-Neamț.

Potrivit ISU Neamț, un bărbat de aproximativ 68 ani, a suferit multiple traumatisme. A fost transportat la UPU Piatra-Neamț de către un echipaj SMURD TIM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, la data de 13 august, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, de 68 de ani, conducea un autoturism pe strada Mioriței din Piatra Neamț, la intersecția cu bulevardul General Nicolae Dăscălescu, nu ar fi acordat prioritate unui autoturism, condus de o tânără, de 25 de ani, din Bacău, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, a rezultat rănirea bărbatului din Piatra Neamț, care a fost preluat și transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 – știre actualizată –
PUBLICITATE