Neamț: Cum s-a petrecut accidentul cu 4 victime (FOTO)

Trei femei și un bărbat au ajuns la spital după un accident rutier ce a avut loc astăzi, 10 ianuarie, în jurul orei 10:00, în comuna Răucești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform Georgianei Moșu – IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 76 de ani, din Suceava, a condus un autoturism pe DN 15 C, din direcția Fălticeni – Târgu-Neamț, iar în comuna Răucești nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autotractor (TIR) condus de un tânăr de 31 de ani, din Mureș.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului din Suceava, cât și a trei femei (două femeie de 61 și 64 de ani din Suceava și o femeie de 70 de ani, din Brașov). Cele trei femei erau pasagere în autoturismul condus de șoferul sucevean.

Victimele au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conducătorul autoturismului încă nu a putut fi testat, fiind transportat la spital unde i se vor recolta probe biologice. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE