NEAMȚ: Cum s-a petrecut accidentul cu 2 victime din Piatra-Neamț (FOTO)

Polițiștii au stabilit modul cum s-a petrecut accidentul rutier, de astăzi, din Piatra-Neamț, în urma căruia două persoane au ajuns la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe strada Mihai Viteazu și soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 63 de ani, din Girov, a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazu, din direcția Piatra-Neamț spre Girov, moment în care nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare în mers față de un autoturism care se deplasa în fața sa condus de un bărbat, de 41 de ani, din Piatra Neamț, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul din Piatra-Neamț a ricoșat într-un alt autoturism din fața sa, condus de un bărbat, de 54 de ani, din Dragomirești.

Din evenimentul rutier a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 58 de ani și a unei femei de 83 de ani, ambii din Săvinești, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani, care au fost trasportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

PUBLICITATE