NEAMȚ: Cum locuiau doi copii de 2 şi 4 ani în Piatra-Neamț (FOTO)

Polițiștii locali au participat la depistarea și identificarea a doi adulți și doi minori care locuiau într-un adăpost improvizat pe malul râului Bistrița – în apropiere de Ștrandul din Piatra Neamț.

Acțiunea s-a desfășurat la solicitarea reprezentanților Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț care, în timpul efectuării unor anchete în teren, au fost informați despre prezența celor 4 persoane în locuința amenajată pe malul apei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Atât bărbatul cât și concubina acestuia, împreună cu minorii în vârstă de 2, respectiv 4 ani, au fost conduși la Centrul Social Împreună din Piatra Neamț, pentru a fi cazați și pentru a beneficia de măsurile de asistență socială care se acordă în astfel de cazuri.

Adăpostul improvizat a fost desființat, iar zona urmează să fie salubrizată.

Deasemenea, în urma unei sesizări, o patrulă din cadrul Biroului Ordine Publică 1 s-a deplasat pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Piatra Neamț, ocazie cu care a constatat că doi bărbați (V.F. și A.D.) locuiau într-un cort, în spatele unei grădini.

Cei doi au fost sancționați contravențional, au fost puși să demoleze locuința improvizată și li s-a pus în vedere să se deplaseze către  localitățile de domiciliu, orașul Roznov și comuna Girov, informează Poliția Locală Piatra Neamț.

PUBLICITATE