Neamț: Cum a reușit o bătrână de 89 de ani să păcălească doi tâlhari

O bătrână de 89 de ani, din Piatra Șoimului, s-a trezit noaptea cu hoţii în casă. Era trecut de miezul nopţii când tâlharii au intrat în casă și i-au acoperit gura femeii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bătrâna nu s-a pierdut cu firea. I-a păcălit pe tâlhari că merge să le aducă banii, de unde îi ţinea ascunşi. În loc de asta însă s-a strecurat iute pe uşă afară. În cele din urmă tâlharii au dat bir cu fugiţii prin spatele casei. Şi au plecat cu mâna goală. – notează observator.tv

Conform IPJ Neamț, în urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 11/12 septembrie, tânăr de 27 de ani și un bărbat de 34 de ani, ambii din localitatea Piatra Șoimului, au pătruns fără drept în locuința unei femei de 89 de ani și prin întrebuințarea de acte de violență ar fi încercat să-i sustragă o sumă de bani.
Profitând de neatenția celor doi, persoana vătămată a reușit să iasă din locuință și să își alerteze vecinii, moment în care aceștia au părăsit locuința femeii, fără a sustrage bunuri sau valori.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi pot sta la închisoare între 3 şi 10 ani.

Video cu declarațiile bătrânei – AICI

PUBLICITATE