NEAMȚ: CSM Ceahlăul, a patra victorie consecutivă în campionat

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a înregistrat al patrulea succes la rând în campionat, de această dată pe terenul echipei ACS Hușana Huși. Duelul s-a terminat cu scorul de 0-4 (0-2), după 90 de minute în care în nici un moment nu s-a pus problema ca adversarul să producă pericol în careul lui Barna.

Prima ocazie s-a consemnat în minutul 12, când Ovidiu Toma a șutat periculos, dar a scos portarul vasluienilor și imediat a ieșit corner pentru nemțeni. De la colțul terenului a executat Răzvan Pîntea, iar Vlad Andreș s-a înălțat și a trimis cu capul în plasa porții adverse: 0-1 (12).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Parcă dorind să arate că pot mai mult, hușenii au ieșit la joc, dar au fost taxați de o fază de atac rapidă a alor noștri finalizată de Arsene Luboya (16) din pasa decisivă a lui Răzvan Pîntea.

Stabilirea acestui rezultat atât de repede a dus la liniștirea ostilităților. Hușana a mai încercat să dea valoarea acțiunilor sale pe benzi, dar ai noștri s-au apărat bine în toate zonele încât Alex Barna a cam șomat între buturi.

După pauză, CSM Ceahlăul a mărit diferența prin Vasile Petra (0-3, 59), a mai ratatat o ocazie prin Toma (61), iar Raul Iliescu (81) a stabilit scorul final (0-4) la finalul unei faze colective de atac”, informează oficialii clubului.

În acest moment CSM Ceahlăul se află pe locul al doilea în serie cu șapte victorii și două înfrângeri. Sâmbătă, 26 octombrie galbeni negri vor juca acasă împotriva echipei care ocupă poziția 14 în clasament, CSM Bacău.

 

PUBLICITATE