NEAMȚ: Criminalul din Neamț a fost reținut

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din județul Neamţ, a fost reținut pentru 24 de ore de poliţiştii din Vaslui după ce şi-a ucis viitorul socru cu toporul şi apoi a lovit-o şi pe viitoarea soţie, lăsând-o într-o baltă de sânge. Totul a avut loc în localitatea vasluiană Bărboşi. 

Viitoarea soţie a nemțeanului se întorsese din Italia pentru pentru a avea grija de tatăl ei bolnav. Când s-a întors, cu ea s-a mutat şi iubitul ei, tânărul de 35 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Înainte de crimă, cei trei au petrecut la locuinta unei rude din sat, iar spre seară, bătranul şi fiica sa s-au indreptat singuri catre casa. Beat fiind, tânărul a mai rămas la petrecere, însă a fost dat afară din casă pentru că vorbea urât cu toată lumea.

Ajuns acasă, o ceartă ar fi izbucnit între el şi victimele sale, iar la un moment dat tânărul a pus mâna pe un topor cu care l-a ucis pe viitorul său socru, lovind-o năprasnic şi pe viitoarea lui soţie.

Apoi, tânărul a sunat-o pe femeia in casa in careia petrecusera cu totii cu cateva ore in urma si i-a spus ca a facut ceva grav. Femeia a alergat într-un suflet la casa unchiului si l-a gasit pe batran cu capul sfărmat, iar pe fiica acestuia sângerând puternic. – notează observator.tv

Agresorul a fugit după atac, dar s-a predat apoi Poliției din județul Neamț. A fost dus, aseară, la Vaslui pentru audieri şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

În fața procurorilor şi-a recunoscut fapta. Le-a spun anchetatorilor că a făcut totul într-o criză de gelozie, iar bătrânul a sărit să-şi apere fiica.

Acum bărbatul este acuzat de omor şi tentativă de omor.

PUBLICITATE