NEAMȚ: Criminalul din Neamț a fost reținut

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din județul Neamţ, a fost reținut pentru 24 de ore de poliţiştii din Vaslui după ce şi-a ucis viitorul socru cu toporul şi apoi a lovit-o şi pe viitoarea soţie, lăsând-o într-o baltă de sânge. Totul a avut loc în localitatea vasluiană Bărboşi. 

Viitoarea soţie a nemțeanului se întorsese din Italia pentru pentru a avea grija de tatăl ei bolnav. Când s-a întors, cu ea s-a mutat şi iubitul ei, tânărul de 35 de ani.

Înainte de crimă, cei trei au petrecut la locuinta unei rude din sat, iar spre seară, bătranul şi fiica sa s-au indreptat singuri catre casa. Beat fiind, tânărul a mai rămas la petrecere, însă a fost dat afară din casă pentru că vorbea urât cu toată lumea.

Ajuns acasă, o ceartă ar fi izbucnit între el şi victimele sale, iar la un moment dat tânărul a pus mâna pe un topor cu care l-a ucis pe viitorul său socru, lovind-o năprasnic şi pe viitoarea lui soţie.

Apoi, tânărul a sunat-o pe femeia in casa in careia petrecusera cu totii cu cateva ore in urma si i-a spus ca a facut ceva grav. Femeia a alergat într-un suflet la casa unchiului si l-a gasit pe batran cu capul sfărmat, iar pe fiica acestuia sângerând puternic. – notează observator.tv

Agresorul a fugit după atac, dar s-a predat apoi Poliției din județul Neamț. A fost dus, aseară, la Vaslui pentru audieri şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

În fața procurorilor şi-a recunoscut fapta. Le-a spun anchetatorilor că a făcut totul într-o criză de gelozie, iar bătrânul a sărit să-şi apere fiica.

Acum bărbatul este acuzat de omor şi tentativă de omor.